Let's grow together!

 • BETROUWBAAR

 • KWALITEIT

 • DESKUNDIG

 • WERELDWIJD

Meer weten? Neem contact op!
Aardappelen, Groente en Fruit Aardappelen, Groente en Fruit Bekijk producten
Food Products Food Products Bekijk producten
 • BetrouwbaarMeer dan 77 jaar ervaring.
 • KwaliteitKwaliteitsproducten voor de beste prijs.
 • DeskundigStrategische partner met kennis van zaken.
 • WereldwijdWereldwijde organisatie met taal- en cultuurkennis.

JPBeemsterboer

Al meer dan 77 jaar een wereldwijd begrip

In 1943 startte JPBeemsterboer als handelsonderneming in import en export van grove landbouwproducten, zoals aardappelen, uien, kool en peen. In de loop der jaren hebben we ons assortiment enorm uitgebreid, onder andere met Chinese knoflook, fruit, diepgevroren groente, eieren, patat friet, kookolie, rijst, mosterd, mayonaise, azijn, zuivel, kip, vlees en diverse conserven uit alle delen van de wereld.

Deze producten exporteren we wereldwijd naar meer dan 80 landen met West-Afrika, Latijns-Amerika en Azië als belangrijkste afzetgebieden. Het door ons opgebouwde netwerk is groot. Waar ook ter wereld zijn we goed bekend met de lokale leveranciers en afnemers.

Hoe het ooit begon?
Met pionieren en 'fingerspitzengevoel'. Met handelen dus. Dat zit nu eenmaal in de genen van ons familiebedrijf dat inmiddels ruim 75 jaar bestaat.

Hard werken, daar zijn we goed in. En in dat handelen dus. Maar wel met gevoel. Met oog voor onze relaties, of dat nu klanten of leveranciers zijn. Of dat nu onze omgeving of onze eigen medewerkers zijn. Het gaat om goede relaties. Om samen verder te groeien…

Onze kernwaarden?
- Al ruim 77 jaar is JPBeemsterboer een betrouwbare partij voor haar partners. Wij koesteren onze relaties en gaan ze aan voor de lange termijn. Afspraak is afspraak, niets meer en niets minder. 
- Onszelf onderscheiden doen wij wereldwijd door simpelweg de beste kwaliteit food producten te leveren tegen beste prijs.
- Door onze jarenlange ervaring is de kennis en kunde binnen JPBeemsterboer groot. Of het nu gaat om onze producten of de logistiek, onze medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig binnen hun vak en functie. 
- De producten van JPBeemsterboer zijn over de gehele wereld te vinden. We spreken de talen en begrijpen de cultuur. We zijn altijd op zoek naar de beste prijs en kwaliteit. Logistiek is niets onmogelijk. Onze flexibiliteit is onze kracht.

Meer over ons
Aankomende evenementen
Geen evenementen
Op de beurs


Dé plek om elkaar te ontmoeten is de beurs. De afgelopen periode waren we uiteraard aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn en van 16 tot en met 20 februari, stonden we met onze eigen stand op de 25ste editie van de Gulfood in Dubai. ‘Rethinking food’ was het thema. En daar hebben we graag een steentje aan bijgedragen.

Van 31 maart tot en met 3 april zouden we in Singapore op de FHA Food & Beverage deelnemen met een eigen stand, echter gooit hier het Corona virus roet in het eten. Vooralsnog gaat de ‘International Agro Food Expo’ in Koeweit op 1 of 2 april wel gewoon door. Wellicht zien we u daar?

Nieuws


Benieuwd naar onze plannen? Op de hoogte zijn en blijven van ons nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze updates in uw mailbox: info@jpb.nl

Een tipje van de sluier
En ook het komende jaar reizen we weer langs de verschillende continten. Dan alleen we met iets nieuws. Met drie nieuwtjes eigenlijk. Drie nieuwe JPB merken staan in de startblokken om geïntroduceerd te worden. Wordt vervolgd…


Nu alvast meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen u er persoonlijk over.

Kalí órexi!

De culinaire experts zijn er al een tijdje over uit, onze roze Crimsun ui is superieur. Niet alleen vanwege de betere bewaarbaarheid en hardheid, maar vooral de smaak is uniek in zijn soort. Niet voor niets dat deze ui ook in Griekenland een gewild product is. Een Griekse salade kan immers niet zonder. De eerste lading is inmiddels afgeleverd in Thessaloniki. Kalí órexi!

Onze merken
 • JPB
 • Crimsun
 • Starfarm
 • Milland
 • Milpo
 • Tastu
 • Pomio
 • Pemmic
Sluiten
Sluiten
Contact opnemen

Hoe kunnen we u helpen?