Let's grow together!

 • BETROUWBAAR

 • KWALITEIT

 • DESKUNDIG

 • WERELDWIJD

Meer weten? Neem contact op!
Aardappelen, Groente en Fruit Aardappelen, Groente en Fruit Bekijk producten
Food Products Food Products Bekijk producten
 • BetrouwbaarMeer dan 77 jaar ervaring.
 • KwaliteitKwaliteitsproducten voor de beste prijs.
 • DeskundigStrategische partner met kennis van zaken.
 • WereldwijdWereldwijde organisatie met taal- en cultuurkennis.

JPBeemsterboer

Al meer dan 77 jaar een wereldwijd begrip

In 1943 startte JPBeemsterboer als handelsonderneming in import en export van grove landbouwproducten, zoals aardappelen, uien, kool en peen. In de loop der jaren hebben we ons assortiment enorm uitgebreid, onder andere met Chinese knoflook, fruit, diepgevroren groente, eieren, patat friet, kookolie, rijst, mosterd, mayonaise, azijn, zuivel, kip, vlees en diverse conserven uit alle delen van de wereld.

Deze producten exporteren we wereldwijd naar meer dan 80 landen met West-Afrika, Latijns-Amerika en Azië als belangrijkste afzetgebieden. Het door ons opgebouwde netwerk is groot. Waar ook ter wereld zijn we goed bekend met de lokale leveranciers en afnemers.

Hoe het ooit begon?
Met pionieren en 'fingerspitzengevoel'. Met handelen dus. Dat zit nu eenmaal in de genen van ons familiebedrijf dat inmiddels ruim 75 jaar bestaat.

Hard werken, daar zijn we goed in. En in dat handelen dus. Maar wel met gevoel. Met oog voor onze relaties, of dat nu klanten of leveranciers zijn. Of dat nu onze omgeving of onze eigen medewerkers zijn. Het gaat om goede relaties. Om samen verder te groeien…

Onze kernwaarden?
- Al ruim 77 jaar is JPBeemsterboer een betrouwbare partij voor haar partners. Wij koesteren onze relaties en gaan ze aan voor de lange termijn. Afspraak is afspraak, niets meer en niets minder. 
- Onszelf onderscheiden doen wij wereldwijd door simpelweg de beste kwaliteit food producten te leveren tegen beste prijs.
- Door onze jarenlange ervaring is de kennis en kunde binnen JPBeemsterboer groot. Of het nu gaat om onze producten of de logistiek, onze medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig binnen hun vak en functie. 
- De producten van JPBeemsterboer zijn over de gehele wereld te vinden. We spreken de talen en begrijpen de cultuur. We zijn altijd op zoek naar de beste prijs en kwaliteit. Logistiek is niets onmogelijk. Onze flexibiliteit is onze kracht.

Meer over ons
Op de beurs


Dé plek om elkaar te ontmoeten is de beurs. De komende periode Is JPB er op een aantal te vinden. Van 5 tot en met 7 februari aanstaande zijn we aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn. We zijn benieuwd of de expo nog verrassingen kent voor ons. Maar we willen vooral graag u er ontmoeten, zien en spreken.

Een week later, 16 tot en met 20 februari, hebben we onze eigen stand op de 25ste editie van de Gulfood in Dubai. ‘Rethinking food’ is het thema. En daar dragen we graag een steentje aan bij.

Tot slot zijn we in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar aanwezig op twee beurzen tegelijkertijd. In Singapore nodigen we van 31 maart tot en met 3 april u graag uit in onze stand op de FHA Food & Beverage. Of in Koeweit, waar we aanwezig zijn op de ‘International Agro Food Expo’ op 1 of 2 april.

Zien we u op één van deze drie plekken? En wilt u van tevoren een afspraak maken? Laat het ons weten en stuur een mail naar: marco@jpb.nl

Plannen voor het nieuwe jaar

 

Het jaar 2020 gaan we goed beginnen. JPB heeft grootse plannen in petto voor het nieuwe decennium. Wat die plannen zijn? Daarover gaan we u vanaf nu via onze nieuwsbrieven op de hoogte houden. Ook op de hoogte blijven? Schrijf u dan in en ontvang onze updates in uw mailbox: info@jpb.nl


Een tipje van de sluier
En ook het komende jaar reizen we weer langs de verschillende continten. Dan alleen we met iets nieuws. Met drie nieuwtjes eigenlijk. Drie nieuwe JPB merken staan in de startblokken om geïntroduceerd te worden. Wordt vervolgd…

 

Wilt u meer weten over ons en onze producten en diensten? Neem contact met ons op. Via deze site krijgt u al een goed beeld, maar liever vertellen we u er persoonlijk over. 
info@jpb.nl
+31 (0) 226 396464

Onze merken
 • JPB
 • Crimsun
 • Starfarm
 • Milland
 • Milpo
 • Tastu
 • Pomio
 • Pemmic
Sluiten
Sluiten
Contact opnemen

Hoe kunnen we u helpen?